Een rozewied -of klaproos- kleurt de grauwste velden van Europa prachtig rood en houdt steeds dapper stand. Ook wij, chefs Ferdy en Noëmie doken op in verschillende keukens over heel Europa, van Parijs tot Barcelona en beiden in elkaars thuislanden België en Nederland.
Wij zijn dan ook trots om jullie te verwelkomen in ons eeuwenoude pand in Kortgene. Met slechts enkele gasten bedienen wij jullie met ons tweetjes van aperitief tot koffie en van amuse tot dessert.
Met respect voor de omgeving en de seizoenen bedenken wij menu's die aansluiten bij onze visie van Europese verfijnde terroir keuken. Toetsen van vis zijn daarbij natuurlijk onmisbaar op het 3 waterpunt van de Noordzee, de Oosterschelde en het Veerse meer.
Een rozewied -of klaproos- kleurt de grauwste velden van Europa prachtig rood en houdt steeds dapper stand. Ook wij, chefs Ferdy en Noëmie doken op in verschillende keukens over heel Europa, van Parijs tot Barcelona en beiden in elkaars thuislanden België en Nederland.
Wij zijn dan ook trots om jullie te verwelkomen in ons eeuwenoude pand in Kortgene. Met slechts enkele gasten bedienen wij jullie met ons tweetjes van aperitief tot koffie en van amuse tot dessert.
Met respect voor de omgeving en de seizoenen bedenken wij menu's die aansluiten bij onze visie van Europese verfijnde terroir keuken. Toetsen van vis zijn daarbij natuurlijk onmisbaar op het 3 waterpunt van de Noordzee, de Oosterschelde en het Veerse meer.